Time to Feed

Most a kisebb szünet után újraindult Sub-Q magazinból lesz egy játék, ami vállaltan profi módon foglalkozik interaktív szövegekkel (több-kevesebb sikerrel), olyannyira, hogy még fizet is a szerzőknek… Legújabb sztorijuk egy vámpíros történet, azért ez a nem túl szép borítókép… Eredetileg a Philome.la felületén lett publikálva, már amennyire azt publikációnak lehet nevezni.

Nem fogom bő lére ereszteni a játék ismertetését, a történetben egy vámpírt alakítunk, természetesen, és lényegében rajtunk áll, mennyire éljük ki a vámpírkodás iránti szenvedélyünket, itt persze elsősorban a vérszívásra gondolok. Lehet, hogy egy kicsit homoszexuálisak is vagyunk, gyakran gondolunk egy Sam nevű illetőre, mégis másokkal szórakozunk közben.

Egy ilyen fesztivál-szerű szabadtéri buliban szedhetjük fel az áldozatainkat, valahol Sam is ott ücsörög, csendben élvezve a társaságot. Egy férfi és egy nő is az érdeklődésünk középpontjába kerül, és attól függően, hogy viselkedünk velük, alakul a további sorsunk Sam-mel, akivel természetesen mégiscsak összeakadunk a végén. Én háromfajta befejezést is találtam, de megmondom őszintén, nem hatott meg túlságosan a történet.

Értékelés: 3,5 vámpírkodás az 5-ből

https://sub-q.com/play-time-feed/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments